Geen categorieLEKKER VAN ZICHZELF FANTASTISCH IN DE MIX

31 mei 2017by seltzerworks1
https://bruysseltzer.com/wp-content/uploads/2017/05/campari-1280x1272.jpg

Bruys Hard Seltzer is zo puur als je een gebrouwen drankje vinden kunt. Groot voordeel: je kunt Bruys eindeloos combineren en variëren. Als toevoeging aan je cocktail. Als basis voor je aperitief. Of als simpele verfrissing, met vers fruit en veel ijs, op een feestelijk moment.

Je zou er toch dorst van krijgen?

Laat je ook inspireren, en probeer Bruys zelf maar ’ns. Wedden dat we geen woord teveel hebben gezegd? 

One comment

  • admin

    2 juni 2017 at 10:55

    Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *