BRUYSEND MIDDELPUNT VAN JE TERRAS

Deze zomer staat in het teken van Hard Seltzer. Bruys Premium Craft Seltzer is daarom de ideale toevoeging aan jouw assortiment dranken.

Bruys Premium Craft Seltzer heeft een basis van sprankelend water met 5% alcohol, en fruitsmaken uit uitsluitend natuurlijke extracten. Denk aan een Gin & Tonic, maar veel minder zwaar. Denk aan een verfrissende, knisperende cocktail, maar veel minder opzichtig.

Bruys Premium Craft Seltzer is het antwoord wanneer je zin hebt in een stijlvol, verfrissend drankje mét een knisperende bite van 5% alcohol, zónder vervelende toevoegingen. 

En niet onbelangrijk, als één van de weinige seltzers zit Bruys in een mooie horecawaardige fles. Het bruisende middelpunt op jouw terras dus!

https://bruysseltzer.com/wp-content/uploads/2021/03/Bruys-Terras-Sunset-640x640.jpg
https://bruysseltzer.com/wp-content/uploads/2021/03/BRUYS-family800-800-640x640.jpg

FEESTVREUGDE IN EEN FLES

Bruys wordt kleinschalig en geheel in eigen beheer ontwikkeld en écht gebrouwen. Het is een 100% Nederlands product.

Gebotteld in een transparante fles, met een merkverhaal zo aanstekelijk als een goede anekdote bij een borrel. En: gebrouwen met champagnegist, voor een diepere smaak, en ter verhoging van de feestvreugde. En geef toe: dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Zo simpel zou het leven toch altijd moeten zijn? 

Omdat Bruys wordt gebrouwen, komt er géén industriële of toegevoegde alcohol aan te pas. En dus ook geen zoetstoffen om de smaak recht te trekken. Bruys is puur natuur, en zonder flauwekul. Daarin getuigt deze seltzer van de kunst van het weglaten, en van een vertrouwen in de kracht van natuurlijke ingrediënten. Met Bruys Premium Craft Seltzer verscheen er een ambitieus, eigenzinnig merk op de kaart, en een product om gewoonweg van te houden. 

ONZE GEHEIME TROEF? MIXEN MET BRUYS PERFECTLY PURE!

Perfectly Pure is uniek in het seltzer landschap, want zonder enige toegevoegde smaak.

En levert dat dan een flauw drankje op? Integendeel! Het is een frisse, pure, sprankelende hard seltzer met een intrigerende hint van champagne, die zijn gelijke niet kent. Lekker om puur te drinken met ijs, maar wist je dat Bruys Premium Craft Seltzer zich ook geweldig laat mixen in cocktails?

Dat is het grote voordeel van een 100% natuurlijk product, zonder vervelende toevoegingen: in het glas zit een basis waar je, bijvoorbeeld als cocktail-shaker, eindeloos mee kunt variëren.

Zo is Bruys niet alleen een geweldige opsteker voor je gasten, maar ook voor jou. Bruys vormt niet alleen de basis voor cocktails en andere mixen, maar ook voor een hogere marge. Want wie een cocktail of mix bestelt, is bereid iets meer uit te geven. En wie een fantastische cocktail krijgt geserveerd, bestelt sneller een tweede!

https://bruysseltzer.com/wp-content/uploads/2021/03/Bruys-MoscowMule-640x640.jpg
https://bruysseltzer.com/wp-content/uploads/2021/03/Bruys-Bar-640x640.jpg

PROEVERIJ & PROEFPAKKET

Bruys Premium Craft Seltzer moet je gewoon proeven!

We komen graag persoonlijk bij je langs om jou en je medewerkers kennis te laten maken of sturen je met alle plezier een proefpakket met onze smaken en alle informatie.

Jullie zijn ook van harte welkom om langs te komen voor een uitgebreide proeverij in onze unieke brouwerij uit 1679 in Naarden-Vesting of in de sfeervolle winkel in de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Wil je alleen per mail onze salesbrochure ontvangen met daarin alle productinformatie, prijzen, een overzicht van de ondersteunende materialen en bestelmogelijkheden, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Via het contactformulier hier beneden kan je je voorkeur opgeven.

We maken Bruys graag samen met jou tot een succes in jouw zaak!

MEER INFORMATIE?
PROEFPAKKET OF PROEVERIJ?!

Geef hiernaast je keuze aan en we gaan voor je aan de slag.

Je mag natuurlijk ook gewoon mailen naar horeca@bruysseltzer.com of even bellen!

Bruys is rechtstreeks te bestellen per mail of telefoon, maar is ook verkrijgbaar bij diverse groothandels waaronder VHC en Proost Online.